top of page

Mobiele keuken huren

Bent u op zoek naar een plek om een productiekeuken

of afwaskeuken, kortom wilt u graag een keuken op wielen huren? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Mobiele Keuken is de specialist in mobiele keukens, facilitaire ondersteuning en afwasinstallaties. Desgewenst kan dit honderd procent turnkey. 

Mobiele keuken situaties

In alle situaties hebben wij voor u de juiste

oplossing. U kunt deze professionele mobiele keuken huren op locatie, wij verhuren deze mobiele units aan de zorg, industrie, defensie, inrichtingen, festivals en overheid. Voor veel problemen kan het huren van een veldkeuken van pas komen denk bijvoorbeeld aan, een noodkeuken / tijdelijke keuken tijdens een verbouwing, of een mobiele keuken voor evenementen.

Wat zijn Ledcurves?

De professionele LED schermen van Ledcurves zijn een fantastische oplossing voor presentaties aan een groot of klein publiek. Denk eens aan grote (sport-) evenementen, video-walls, beurzen maar ook op kleinere schaal als een informatiepunt bij een receptie.

 

De indoor schermen van Ledcurves kunnen jouw boodschap in een hoge resolutie visualiseren aan een groot en/of klein publiek. De diverse schermen (waaronder ook rond) hebben een hoog afwerkingsniveau en hebben een zeer aantrekkelijk en professioneel uiterlijk. Door het uploaden van content via Wifi of PC is het besturen kinderspel geworden.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

K3.jpg
2018-02-23-PHOTO-00000048.jpg
bottom of page